Kaip papuošti stalą Kalėdoms?

Author:

30 nebrangių dekoracijų, kad jūsų stalas atrodytų kaip milijonas dolerių!

Kad jūsų stalas atrodytų kaip milijonas dolerių, nebūtina išleisti daug pinigų dekoracijoms. Tereikia šiek tiek kūrybiškumo ir nebrangių medžiagų. Peržiūrėkite šias puikias idėjas, kaip padaryti, kad jūsų stalas atrodytų brangiai ir nesugadintų banko. Kadangi šiuo metų laiku daug žmonių rengia vakarėlius, daug dėmesio skiriama mūsų stalų apipavidalinimo estetikai, centrinėms puošmenoms, servetėlių klostėms ir kitiems stalo elementams, kuriuos mato susirinkę svečiai. Vieni nori pasidaryti viską, kas įmanoma, ir renkasi įmantrias centrines puošmenas ir stalo apipavidalinimą, kainuojantį šimtus ar net tūkstančius dolerių, kiti turi kuklesnį biudžetą ir paprasčiausiai negali pateisinti tiek, kiek norėtų išleisti dekoracijoms. Kaip papuošti stalą Kalėdoms? Jei priklausote pastarajai kategorijai, esate ne vieni! Laimei, yra daugybė būdų, kaip suteikti savo stalui brangią išvaizdą nesugriaunant banko ir neišlaidaujant.

Kaip papuošti stalą Kalėdoms?

Gėlės ilgais stiebais

Jei norite papildyti stalą gėlėmis, bet nenorite išleisti daugybės pinigų, apsvarstykite galimybę naudoti gėles ilgais stiebais. Galite nusipirkti rožių, tulpių ir kitų gėlių ilgais stiebais puokščių ir sudėti jas į vazą ar kitą dekoratyvinį indą. Jei norite sutaupyti dar daugiau pinigų, galite netgi naudoti jau turimą dekoratyvinį indą. Jei norite suteikti daugiau spalvų, sumanykite ilgakočius žiedus sumaišyti su sezoninėmis gėlėmis ar žolelėmis. Tačiau jei tai darysite, norėsite įsitikinti, kad nepridėjote per daug kitų gėlių, nes nenorėsite per daug gėlių užgožti stalo. Ilgaamžės gėlės puikiai tinka ypatingų progų stalui, nes jas galite dėti į palyginti pigias vazas, kurias galėsite išsaugoti ir vėl naudoti. Ilgaamžės gėlės taip pat puikiai tinka, jei norite sukurti spalvingą stalą, bet nenorite išleisti per daug pinigų gėlėms. Galite rinktis palyginti nebrangias gėles, bet jas dėti į spalvingas vazas, kad stalas vis tiek atrodytų puikiai.

Auksiniai konfeti

Jei norite įnešti blizgesio, apsvarstykite galimybę stalui papuošti naudoti auksinius konfeti. Auksinius konfeti galima naudoti atskirai arba kartu su sidabriniais ar kitų spalvų konfeti, priklausomai nuo to, kaip norite, kad jūsų stalas atrodytų. Auksinius konfeti galima pirkti dideliais kiekiais arba už kilogramą, todėl galite įsigyti tiek, kiek reikia, arba tiek, kiek reikia. Taip pat galite patys sumaišyti auksinius konfeti, naudodami perlamutrinį popierių, blizgantį rankdarbių popierių arba blizgantį kartoną. Jei norite sutaupyti dar daugiau pinigų, galite tai pasigaminti namuose, sumaišę auksinius blizgučius su klijais, kurie prilimpa prie popieriaus, pavyzdžiui, klijų lazdele. Kaip papuošti stalą Kalėdoms? Auksiniai konfeti suteikia stalui žavesio ir yra palyginti nebrangūs, todėl jų galite naudoti daug, neišleisdami per daug pinigų. Auksinius konfeti galima naudoti atskirai arba maišyti su sidabriniais ar kitos rūšies spalvotais konfeti, kad stalas atrodytų puošniai ir nesugadintų banko.

Kaip papuošti stalą Kalėdoms?

Metaliniai dubenėliai

Daugelis žmonių kaip stalo puošmeną renkasi medinius dubenėlius. Nors šie dubenėliai gali atrodyti puikiai, jie paprastai būna brangūs ir gali neatitikti jūsų biudžeto. Jei norite stalo dubenėlio, apsvarstykite galimybę vietoj jo pasirinkti metalinį dubenėlį. Metaliniai dubenys gali būti įvairių spalvų, stilių ir dizainų, juos galima rasti už palyginti nedidelę kainą internete arba vietinėje taupymo prekių parduotuvėje. Taip pat galite naudoti kitų rūšių dekoratyvinius indus, pavyzdžiui, padėklus ar vazas, kuriuos pripildysite maisto produktais arba naudosite kaip serviravimo indus. Metaliniai dubenėliai yra nebrangus būdas papuošti stalą ir gali būti naudojami įvairiais būdais. Pavyzdžiui, metalinius dubenėlius galite naudoti užkandžiams laikyti arba net sidabriniams įrankiams, jei norite atrodyti neįpareigojančiai. Tokiu atveju galite net palikti dubenėlių dangtelius, kad stalas atrodytų dar įdomiau.

Žvakės

Jei norite suteikti stalui papildomo apšvietimo, apsvarstykite galimybę naudoti žvakes. Galite įsigyti įvairių kvapų ir spalvų žvakių, todėl jos yra puiki stalo puošmena. Jei norite sutaupyti dar daugiau pinigų, apsvarstykite galimybę pasigaminti žvakes patys. Pasigaminti žvakes yra stebėtinai lengva, o reikalingi reikmenys yra palyginti nebrangūs. Žvakės gali suteikti stalui šilto švytėjimo ir suteikti jam jaukumo bei romantikos. Kaip papuošti stalą Kalėdoms? Nors žvakės gali būti brangios, galite rasti palyginti nebrangių žvakių internete arba vietinėje amatų ar taupymo prekių parduotuvėje. Jei norite pasigaminti žvakių namie, jas galite pasigaminti iš bet kokios medžiagos, įskaitant bičių vašką, parafiną, sojų vašką ir kt.

Įvyniotos drobės ir freskos

Jei norite papuošti stalą, bet nenorite išleisti daug pinigų, apsvarstykite galimybę nusipirkti apvyniotų drobių arba pigių sienų freskų. Pigių sieninių paveikslų galite rasti taupyklėse ir blusų turguose. Paveikslus galite suvynioti į dekoratyvinį popierių ir padėti ant stalo. Dekoratyviniu popieriumi taip pat galite uždengti seną staltiesę, kurios jau kurį laiką nenaudojote. Tokiu atveju galite apsvarstyti galimybę staltiesę uždengti audeklu ar kitu dekoratyviniu daiktu, kurį vakaro pabaigoje būtų galima nuimti. Įvyniotos drobės ir kitos sienų dekoracijos tikrai gali padėti stalui suteikti spalvų ir gyvybės. Jei renkatės šį kelią, galite rinktis sienų dekoracijas, kurios derėtų prie jūsų vakarėlio arba tiesiog suteiktų stalui spalvų. Pigios sienų dekoracijos yra palyginti nebrangios ir gali padėti papuošti stalą neišleidžiant daug pinigų.

Įneškite į šventę spalvų

Spalvotos servetėlės, popierinės lėkštės ir puodeliai gali padėti stalo dekorui suteikti spalvų ir suteikti šventiškumo. Jei nenorite išleisti per daug pinigų, galite naudoti net plastikinius stalo indus. Spalvotų servetėlių galima rasti įvairiose vietose, įskaitant dolerių parduotuves ir internetines parduotuves. Spalvotų popierinių lėkščių ir puodelių taip pat galima rasti įvairiose parduotuvėse, pavyzdžiui, dolerių parduotuvėse. Popierinius puodelius ir lėkštes taip pat galite nuspalvinti spalvotomis kreidelėmis arba spalvotais žymekliais. Kaip papuošti stalą Kalėdoms? Taip pat galite naudoti jau turimus daiktus kaip stalo dekoracijas. Pavyzdžiui, stalui spalvinti galite naudoti spintoje esančius sidabrinius įrankius, eksponuojamus dekoratyvinius daiktus ar net namuose esančias knygas ir įrėmintas nuotraukas.

Indai iš parduotuvių tinklo

Jei norite papuošti stalą, bet nenorite išleisti daug pinigų, apsvarstykite galimybę naudoti indus iš parduotuvių tinklo. Daug įvairių indų rūšių galite rasti taupyklėse ir blusų turguose, tačiau taip pat galite įsigyti naujų, nebrangių indų iš parduotuvių tinklo. Tokių indų galite rasti daugelyje įvairių parduotuvių, įskaitant “Home Goods”, “Muji” ir “Ikea”. Indai gali būti puiki stalo puošmena, ypač jei pasirinksite tam tikrą temą, pavyzdžiui, visiškai baltą, visiškai juodą arba spalvotą. Be to, galite maišyti ir derinti skirtingus indus, kad stalas taptų dar įdomesnis.

Mažos dekoracijos ausims, nosiai ir plaukams

Galiausiai stalui papuošti galite naudoti mažas dekoracijas ausims, nosiai ir plaukams. Šių dekoracijų galite rasti dolerių parduotuvėse ir internete. Taip pat galite naudoti jau turimus dekoratyvinius daiktus, pavyzdžiui, bižuteriją, smeigtukus ar skareles. Šios nedidelės dekoracijos gali labai pagyvinti jūsų stalą, ypač jei jomis papuošite kai kuriuos ar visus savo svečius. Šias dekoracijas galite naudoti įvairaus amžiaus svečiams, kad kiekvienas jūsų vakarėlyje jaustųsi ypatingas. Šios dekoracijos taip pat yra palyginti nebrangios, todėl galite jų panaudoti daug, neišleisdami per daug pinigų. Kaip papuošti stalą Kalėdoms? Šios dekoracijos gali padėti jūsų stalui atrodyti nuostabiai ir kartu sutaupyti pinigų. Naudodamiesi šiomis idėjomis galite papuošti stalą nesugadindami banko, todėl galite surengti nuostabų vakarėlį nejausdami poreikio išleisti visą turtą.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *