KUO YPATINGAS DR. OHHIROS MUILAS KAMPUKU?

Author:

Kenksmingas aplinkos poveikis, prasta odos priežiūra dažniausiai sunaikina joje ir ant jos paviršiaus esančias gerąsias bakterijas. Tai baigiasi odos išsausėjimu, dirglumu bei uždegiminiais procesais. Dr. Ohhira sukūrė išskirtinį muilą KAMPUKU, kurio sudėtyje esama probiotikų, odai vėl grąžinančių puikią išvaizdą.

Kuo pasižymi muilas KAMPUKU?

Šio muilo gamyboje yra naudojami fermentuoti augalai, gerųjų bakterijų kultūros ir tyras kalnų šaltinio vanduo. Jis labai švelniai prausia odą ir suteikia jai skaistaus švytėjimo. Jame nėra vietos kvapiosioms medžiagoms, stabilizatoriams, konservantams ir sintetiniams dažikliams.

Muilas KAMPUKU tinka visų rūšių odai. Jis pritaikytas tik išoriniam naudojimui. Tiesa, jeigu jis patenka į akis, jas kuo greičiau reikia praskalauti švariu vandeniu. Jį patariama laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.

Kaip odą veikia gerosiomis bakterijomis praturtinta kosmetika?

Gerosiomis bakterijomis praturtintos kosmetikos priemonės, tarp jų ir muilas KAMPUKU, ant odos paviršiaus suformuoja apsauginę mikro plėvelę, kuri leidžia odai be jokių kliūčių kvėpuoti ir tuo pačiu ją apsaugo nuo patogeninių bakterijų bei galimo kenksmingo aplinkos poveikio.

Kaip yra gaminamas muilas KAMPUKU?

Muilas KAMPUKU yra gaminamas žemoje temperatūroje, nes tai leidžia maksimaliai išsaugoti odą drėkinančias sudėtines dalis – augalų aliejų ir gliceriną, jos sveikatą palaikančias tokias medžiagas, kaip amino rūgštys, vitaminai, mineralai ir gerųjų bakterijų kultūros. O šį gaminį papildantis fermentuotas ekstraktas garsėja priešuždegiminėmis ir antibakterinėmis savybėmis.

Kokie yra KAMPUKU muilo privalumai?

Pagrindinis KAMPUKU muilo privalumas yra tas, kad jis puikiai tinka visai šeimai, pradedant kūdikiais ir baigiant garbaus amžiaus sulaukusiais senoliais, nes labai švelniai prausia odą ir nė trupučio jos nesausina. Ši odos priežiūrai skirta priemonė tikrai yra saugi ir ją akivaizdžiai tausojanti.

Šis muilas yra nepamainoma priemonė paaugliams, nes apsaugo juos nuo jaunatvinių spuogų. Juo labai patogu naudotis vyrams besiskutant barzdą arba moterims atliekant depiliacijos procedūrą, nes jis apsaugo odą nuo dirginimo ir ją drėkina. Jis ypač yra naudingas vyresnio amžiaus žmonėms, nes padeda išsaugoti gerą odos būklę. Japonijoje atlikti specialūs moksliniai tyrimai patvirtino išskirtinę KAMPUKU muilo kokybę.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *