Kaip paruošti midijas?

Author:

Kaip skaniai ir lengvai paruošti midijas

Jei mėgstate gaminti ir mėgstate valgyti, jums tikrai patiks sužinoti, kaip skaniai ir paprastai paruošti midijas. Laimei, yra daugybė skanių būdų, kaip tai padaryti neišleidžiant rankų ir kojų. Šiame straipsnyje dalijamės keliais geriausiais būdais, kaip skaniai ir paprastai paruošti midijas. Nesvarbu, ar pirmą kartą gaminate namuose, ar esate patyręs kulinaras, šviežių jūros gėrybių ruošimas visada bus maloni patirtis. Paslaptis slypi ne gebėjime įvaldyti moliuskų ruošimo meną, o paruošimo meno įvaldyme. Teisingas ar neteisingas būdas visada bus subjektyvus. Yra tam tikros taisyklės, kurios galioja visoms maisto ruošimo rūšims; jei jas pažeidžiate, tai greičiausiai dėl to, kad bandėte sukurti kažką naujo, užuot laikęsi išbandyto metodo. Kaip paruošti midijas? Įraše apie tai, kaip troškinti krevetes ir kitas jūros gėrybes, paaiškinome, kokius būdus reikėtų naudoti priklausomai nuo ruošiamų jūros gėrybių rūšies . Panašiai ir ruošiant midijas, yra įvairių būdų, kaip tai padaryti. Pateikiame keletą geriausių būdų ir patarimų, kurie gali padėti patobulinti maisto ruošimą!

Kaip paruošti midijas?
Kaip paruošti midijas?

1. Nepersistenkite su vynu ar actu

Persistengę su vynu ir (arba) actu ne tik suteiksite midijoms kartumo, bet ir nepakankamai išvirsite midijas. Jei norite, kad midijos būtų šiek tiek perkeptos, į keptuvę įpilkite šiek tiek vyno arba acto, bet ne per daug, nes dėl to skonis taps neskanus, o midijos taps vandeningos.

2. Skoniui sustiprinti naudokite citriną

Citrina yra vienas plačiausiai naudojamų ir universaliausių vaisių. Jos rūgštumas puikiai dera su žuvies ir jūros gėrybių skoniu. Kaip paruošti midijas? Ją galite naudoti žuvies kario recepte arba nam pla recepte. Mano nuomone, į sriubas ir troškinius įlašinti lašelį ar du citrinos būtų nebloga idėja.

3. Neperpildykite puodo

Perpildžius puodą, midijos bus permirkusios, o sriuba – be skonio. Įsitikinkite, kad puodas yra šiek tiek mažesnis nei midijos, kurias norite jame virti.

4. Leiskite midijoms baigti virti

Išėmę skanias kojas, galvą ir uodegą, midijas gerai nuplaukite, kad nuvalytumėte visas nepageidaujamas medžiagas. Kaip paruošti midijas? Galite jas sudėti į sietelį, kad nutekėtų vandens perteklius. Išvirtas midijas reikėtų palikti jų pačių sultyse, kad jos būtų kuo geresnio skonio. Jei neturite nuotaikos laukti, kol maistas bus paruoštas iš virtuvės, galite jas išvirti puoduose, kuriuos naudosite kitiems patiekalams gaminti.

5. Nebijokite naudoti paprastų indų

Įraše apie tai, kaip pasigaminti geriausią lašišą, minėjome, kad lašišai gaminti puikiai tiks paprasti indai. Tai sakome ne tik kalbėdami apie įmantrius patiekalus, pavyzdžiui, lašišos pyragą ar lašišą su krapų kremu, bet ir gamindami sriubas, salotas ir troškinius naudojame paprastus indus! Jei norite paprasto patiekalo, kuris būtų lengvas ir neapsunkintų kišenės, tai yra vienas iš variantų.

6. Apibendrnimas!

Ar esate pasirengę išbandyti savo maisto gaminimo įgūdžius? Išbandykite šias 5 paprastas gudrybes, kad kiekvieną kartą pagamintumėte tobulas midijas. Kaip paruošti midijas? Šiuose puslapiuose rasite viską, ką reikia žinoti – nuo to, kaip jas valyti, iki to, kaip jas virti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *