Žieminės padangos r16

Author:

Žieminių padangų vadovas: Kurias žiemines padangas pirkti

Vairavimas sniege yra jaudinantis užsiėmimas, kai tai būna vienintelis kartas gyvenime, tačiau jei tai darote dažnai, jaudulys greitai išblėsta. Pripažinkime, kad vairavimas ant ledo ir sniego daugumai vairuotojų kelia nerimą. Reikia važiuoti nedideliu greičiu, ypač jei tik pradedate važiuoti arba jei dar niekada nevažiavote tokiais keliais. Atrodo, kad kas antrą sekundę matome, kaip dėl ledo apsisuka kitas automobilis arba dėl sniego įstringa griovyje. Vis dėlto vairavimas žiemą turi ir tam tikrų privalumų. Žieminės padangos r16. Jei turite tinkamas padangas, galite mėgautis kvapą gniaužiančiu kraštovaizdžiu beveik bet kuriuo metų laiku (arba sezonu). Šiame straipsnyje aptarsime, kokias žiemines padangas pirkti ir kada jas naudoti.

Kokias padangas turėtumėte įsigyti važiuodami žiemą?

Sniego grandinės yra gera idėja, jei vairuojate kalnuose arba netoli ledynų. Tačiau jos nėra būtinos, jei turite automobilį su visų varančiųjų ratų pavara. Vis dėlto net ir žiemą visada turėtumėte vairuoti atsargiai. Jei gyvenate vidutinio klimato regione, vienintelis sezonas, kuriam reikia pasiruošti, yra žiema. Likusią metų dalį galite važinėti su vasarinėmis padangomis. Žiemą vairuoti reikia žieminių padangų, pritaikytų snieguotiems, apledėjusiems ir apledėjusiems keliams, taip pat sniego grandinių visais ratais varomiems automobiliams. Jei gyvenate vidutinio klimato regione, vasarines padangas galite naudoti ištisus metus. Tačiau kai kuriuose regionuose žiemines padangas galite naudoti nuo lapkričio iki kovo, o vasarines – nuo balandžio iki spalio. Prieš pirkdami žiemines padangas būtinai patikrinkite vietos taisykles.

Kaip sužinoti, kada keisti padangas?

Džiaugiamės, kad paklausėte! Pagal bendrą taisyklę padangas turėtumėte keisti, kai jos nusidėvi iki pusės colio gylio. Tai lengva įsiminti, nes užtenka pusės colio nusidėvėjusio protektoriaus, kad visa padanga taptų netinkama naudoti. Tačiau jei gyvenate vidutinio klimato regione ir važinėjate tik žiemą, vasarinėmis padangomis galite važinėti ištisus metus. Tokiu atveju padangų nereikia keisti, kol jos nepraranda pusės colio protektoriaus.

Kodėl padangų keitimas trunka per ilgai?

Atsakymas paprastas: kuo daugiau žinote apie padangų keitimą, tuo greičiau galite pakeisti padangas. Kad galėtumėte kuo geriau išnaudoti naujas padangas, turite žinoti, kaip tinkamai subalansuoti automobilį, atlikti žieminių padangų patikrą ir kaip greičiau pasikeisti padangas.

Kokių tipų padangas turėtumėte įsigyti važinėjimui žiemą?

Žieminės padangos turėtų būti skirtos važiuoti snieguotais, apledėjusiais ir apledėjusiais keliais. Jos taip pat turėtų būti pritaikytos važiuoti panašiomis sąlygomis, kokios būna žiemą. Žieminės padangos turėtų būti skirtos mažam pasipriešinimui riedėjimui ir dideliam pagreičiui. Šio tipo padangos skirtos važiuoti mieste ir greitkeliu, o ne bekele ar tik žiemą.

Žieminės padangos r16
Žieminės padangos r16

Kokių gamintojų padangos yra geriausios žieminės padangos?

Hawk HDS, Toyo Open Country, Nokian, Michelin, BFGoodrich, Bridgestone, Sumitomo ir kt. Rinkoje yra daug žieminių padangų. Žieminės padangos r16. Tačiau dauguma jų nėra skirtos važinėti žiemą. Todėl turėtumėte įsigyti žiemines padangas, kurios yra specialiai pritaikytos važiuoti žiemą.

Padangų testas: kokios padangos tinka kokiems automobiliams?

Jei norite sužinoti, kokios žieminės padangos tinka kokiems automobiliams, mes jums padėsime. Kasmet “J.D. Power and Associates” specialistai atlieka testą, kuriuos automobilius lengviausia remontuoti. Lengviausiai remontuojamų automobilių sąrašas yra puiki pradžia, jei norite sužinoti, kokias žiemines padangas pirkti savo automobiliui.

Baigiamasis žodis

Vairavimas sniege yra jaudinanti patirtis, kuri patiriama vieną kartą gyvenime, tačiau jei tai darote dažnai, jaudulys greitai išblėsta. Pripažinkime, vairavimas ant ledo ir sniego kelia nerimą daugumai vairuotojų. Reikia važiuoti nedideliu greičiu, ypač jei tik pradedate važiuoti arba jei dar niekada nevažiavote tokiais keliais. Žieminės padangos r16. Atrodo, kad maždaug kas sekundę matome, kaip dėl ledo apsisuka kitas automobilis arba dėl sniego įstrigo griovyje. Tačiau vairavimas žiemą turi ir tam tikrų privalumų. Jei turite tinkamas padangas, beveik bet kuriuo metų laiku (ar sezonu) galite mėgautis kvapą gniaužiančiais vaizdais. Šiame straipsnyje apžvelgsime, kokias žiemines padangas pirkti ir kada jas naudoti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *