KET žieminės padangos

Author:

Kaip KET žieminės padangos gali padėti įveikti žiemos sniegą

Britų salose žiemos yra vienos baisiausių pasaulyje. Tai gali reikšti, kad pas mus daug sniego, taip pat gali reikšti, kad bet kuriuo metų laiku yra daug ledo. Daugumai automobilių vairuotojų vairavimas žiemą gali būti iššūkis, nes dažnai būna sunkus matomumas ir sumažėja sukibimas su keliu. Įveikti šiuos iššūkius nebūtinai turi būti sudėtinga – ir tam taip pat nereikia išleisti šimtų. Pavyzdžiui, KET ką tik pristatė naują žieminių padangų asortimentą, skirtą padėti automobilių vairuotojams lengviau įveikti žiemos sąlygas. Jei tamsiais ir snieguotais mėnesiais vairuojate visureigį ar furgoną, verta paskaityti, kaip šios naujos padangos galėtų padėti įveikti su tuo susijusius iššūkius. KET žieminės padangos. Štai viskas, ką turite žinoti prieš pirkdami kitą žieminių padangų komplektą

Kas yra žieminės padangos?

Paprastai žieminės padangos yra skirtos naudoti snieguotomis sąlygomis. Žiemą nepakankamai pripūstos padangos dažniau praranda sukibimą su kelio danga, nes sumažėja tarpai tarp kelio dangos gumos ir padangos. Taip atsitikus, padangos dažniau slysta, todėl padidėja avarijos rizika. Kita vertus, per didelis slėgis padangose gali sukelti gumos deformacijas, dėl kurių gali sumažėti sukibimas su kelio danga ir net sugadinti padangą. Taigi svarbu rasti tinkamą pusiausvyrą. Žiemos oro sąlygoms tinkamų padangų gumos mišinys yra minkštesnis, o slėgis mažesnis nei įprastų vasarinių padangų. Šis derinys leidžia joms pasižymėti mažesniu pasipriešinimu riedėjimui, todėl automobilis sklandžiai įsibėgėja net ir apledėjusiomis ar snieguotomis sąlygomis. Jos taip pat leidžia vairuotojui išlaikyti vairo kontrolę, nes sumažina automobilio slydimą.

Kokio tipo padangos geriausiai tinka važiuoti sniegu?

Yra du pagrindiniai žieminių padangų tipai: visureigės ir specialios žieminės padangos. Viso sezono padangos skirtos naudoti ištisus metus, o žieminės padangos skirtos naudoti spalio-balandžio mėnesiais. Žieminėms padangoms skirtos padangos turi minkštesnį gumos mišinį, kuris sumažina pasipriešinimą riedėjimui ir pagerina bendrą sukibimą su ledu ir sniegu. Be to, jų vidinėje padangos pusėje yra griovelių, kurie pagerina sukibimą. Viso sezono padangos sukurtos taip, kad tolygiai dėvėtųsi, todėl jas geriausia naudoti gegužės-rugsėjo mėnesiais. Jos taip pat gerai veikia lyjant lietui, tačiau našumas sumažėja sningant.

KET žieminės padangos
KET žieminės padangos

Kaip sužinoti, ar jūsų padangos tinkamos sniegui?

Žieminės padangos sukurtos taip, kad užtikrintų aukštą sukibimo su sniegu ir apledėjusiu paviršiumi lygį. Tačiau jos nėra pritaikytos gerai važiuoti šlapiais ar biriais paviršiais. Svarbu kiekvieną žiemą patikrinti padangas ir įsitikinti, ar jos tinkamai pripūstos. Jei gyvenate netoli pakrantės, padangų slėgį gali tekti tikrinti ir vasaros mėnesiais. Dėl pakrantės ore esančios druskos padangos gali būti mažiau stabilios.

Kurie KET gaminiai idealiai tinka važiuoti sniegu?

KET žieminės padangos “Icy Grip” skirtos važiuoti sniegu. Jos priklauso naujajai KET žieminių padangų “Icy Grip” serijai ir buvo sukurtos atsižvelgiant į transporto priemonės stabilumą ir saugumą. KET žieminės padangos. Tai svarbu, nes sniego ir ledo sąlygos gali būti ypač pavojingos. Šių žieminių padangų vidinėje pusėje esantys grioveliai pagerina sukibimą, todėl net ir esant slidžioms sąlygoms galite išlaikyti kontrolę. Be to, “Icy Grip” žieminės padangos turi agresyvų protektoriaus raštą, kuris užtikrina aukštą sukibimo lygį. Naujosioms “Icy Grip” žieminėms padangoms suteikiama 3 metų/300 000 km protektoriaus garantija ir 50 000 km protektoriaus nusidėvėjimo garantija. Jos taip pat turi “AmSafeP” sertifikatą, kuris reiškia, kad padangų protektorius praėjo daugybę bandymų, užtikrinančių, kad padangų eksploatacinės savybės sniego ir ledo sąlygomis būtų vienodos.

Žieminių padangų privalumai ir trūkumai

Žieminės padangos užtikrina geresnį sukibimą su sniegu, ledu ir slidžia danga nei visasezonės padangos. Jos taip pat pagerina stabilumą ir valdymą, todėl idealiai tinka važiuoti snieguotomis sąlygomis. Tačiau žieminių padangų pasipriešinimas riedėjimui taip pat yra didesnis nei vasarinių padangų, o tai gali turėti įtakos degalų ekonomijai. Be to, dėl minkštesnio žieminių padangų gumos mišinio gali sutrumpėti stabdymo kelias, o tai reiškia, kad reikia dažniau stabdyti.

Kurios padangos geriausios vairuotojams, gyvenantiems netoli kalvų ar kalnų?

Jei gyvenate netoli pakrantės arba šalia jūsų namų yra kalvų ar kalnų, jums gali būti naudinga naudoti žiemines padangas. Jos skirtos važiuoti apledėjusiomis ir snieguotomis sąlygomis, todėl užtikrins gerą sukibimą, kai to labiausiai reikia. Tačiau jų pasipriešinimas riedėjimui taip pat bus didesnis, todėl gali sumažėti degalų sąnaudos. Jei jūsų maršrute yra vietų, kuriose važiuojama dideliu greičiu arba kurios yra vingiuotos, turėtumėte apsvarstyti universalias padangas, kurios gali užtikrinti geresnį bendrą sukibimą visų tipų keliuose.

Baigiamieji žodžiai: Ar turėtumėte įsigyti žieminių padangų komplektą, ar rinktis visureiges padangas?

Žieminių padangų naudojimas turi daug privalumų ir yra puiki investicija tiems, kurie gyvena netoli kalvų ir kalnų. Jos gali užtikrinti geresnį sukibimą ir stabilumą, o tai reiškia, kad snieguotomis ir apledėjusiomis gatvėmis būsite saugesni. KET žieminės padangos. Tačiau žieminės padangos yra brangesnės, be to, jų degalų sąnaudos yra mažesnės nei visų sezonų padangų. Jei žiemą galite ištverti nenaudodami automobilio, galbūt geriau rinktis visureiges padangas. Tačiau jei žiemą dažnai važinėjate automobiliu arba gyvenate netoli kalvų ar kalnų, vertėtų pagalvoti apie žieminių padangų komplektą.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *