Bankai kuriu nemato VMI

Author:

4 būdai, kaip paslėpti savo banko sąskaitą nuo valdžios institucijų

Jei pateksite į nemalonią situaciją, kai jus tikrins mokesčių inspekcija, tikėkitės, kad mokesčių administratorius gilinsis į jūsų asmeninius finansus. Jie bando rasti bet kokias raudonas vėliavėles, signalizuojančias, kad galbūt kažką slepiate arba pranešate ne viską, ką turėtumėte. Bankai kuriu nemato VMI. Jei turite ką nors slėpti nuo mokesčių inspekcijos, auditas tikriausiai nėra tinkamas metas tai daryti. Auditas gali baigtis baudžiamuoju persekiojimu su baudomis ir nuobaudomis, taip pat gali lemti platesnį būsimų deklaracijų auditą. Banko sąskaitų atskleidimas yra vienas iš pirmųjų dalykų, kurių auditoriai ieško, kai kas nors įtariamas nusikalstama veikla ar mokesčių vengimu. Net jei neturite nieko grėsmingo slėpti, yra rimtų priežasčių, dėl kurių norėtumėte atskirti savo asmeninę bankininkystę nuo kitų sąskaitų.

Bankai kuriu nemato VMI

Žinokite savo teises

Pirmiausia reikia žinoti, kad turite teisę išsaugoti savo banko sąskaitos privatumą. Jūs neprivalote pranešti apie savo banko sąskaitą mokesčių institucijoms. Tai galioja visose pasaulio šalyse. Jei esate tikrinamas, turite teisę prašyti mokesčių administratoriaus išduoti kratos orderį, kad galėtumėte peržiūrėti savo privačią informaciją. Galite jiems pasakyti, kad atsisakote atskleisti savo privačią banko informaciją. Jei mokesčių administratorius negali pateikti pagrįstos priežasties, kodėl jam reikia matyti jūsų privačią banko informaciją, jis gali būti nubaustas pinigine bauda ar net įkalintas. Jei ką nors slepiate savo banko sąskaitoje, galite tikėtis, kad mokesčių institucijos tai ras. Tai galima padaryti keliais būdais. Bankai kuriu nemato VMI. Jei nenorite, kad jie tai rastų, geriausia kuo daugiau sužinoti apie tai, kaip jie tai daro. Jei norite apsisaugoti nuo šių būdų, turite žinoti, kas tai yra ir kaip jie veikia.

Sukurti naujas paskyras

Pirmas dalykas, kurio mokesčių institucijos ieškos, kai norės sužinoti, ką asmuo turi savo banko sąskaitoje, yra banko sąskaitos numeris. Jie pradės ieškoti šio numerio pačioje banko sąskaitoje. Jie turi programinę įrangą, kuri gali perskaityti numerius net iš į kompiuterį nuskaitytų dokumentų. Jei norite, kad jūsų banko sąskaita būtų privati, neturėtumėte įrašyti savo sąskaitos numerio jokiuose dokumentuose, kurie gali būti susiję su jūsų banko sąskaita. Jei sąskaitų numerius turite nurodyti mokesčių tikslais, kiekvienai sąskaitai galite naudoti skirtingą numerį. Galite naudoti kitos sąskaitos numerį arba atsitiktinį numerį. Jei turite pranešti banko pavadinimą ir adresą, galite naudoti netikrą pavadinimą ir adresą.

Pasitelkite patikimą draugą arba šeimos narį

Jei turite draugą ar šeimos narį, kuriuo pasitikite, galite perkelti savo banko sąskaitą į jo vardą. Galite pervesti savo pinigus į jų sąskaitą, o jie gali juos pervesti atgal į jūsų sąskaitą. Banko sąskaitoje nebus jūsų vardo ir pavardės, o mokesčių inspekcija negalės matyti, ką turite banko sąskaitoje. Bankai kuriu nemato VMI. Tai ypač gerai veikia, jei sąskaitą gali atidaryti asmuo, turintis kitą vardą ir pavardę. Jei galite įtikinti asmenį atidaryti sąskaitą svetimu vardu, jo pavardė gali būti visiškai neįtraukta į banko sąskaitą.

Naudokitės paslaugų teikėjo paslaugomis

Šis būdas panašus į pirmiau aprašytą, kai patikimas asmuo perkelia jūsų banko sąskaitą į savo vardą. Jei su savo paslaugų teikėju sudarysite partnerystės sutartį, kurioje turėsite tam tikrą nuosavybės dalį jo versle, galėsite pranešti, kad jo sąskaita priklauso jums kaip jūsų nuosavybė. Šis metodas gali būti taikomas bankams ir investicinėms bei konsultacinėms bendrovėms. Galite pranešti, kad jūsų partnerystė su sąskaitos savininku yra jūsų nuosavybė ir kad sąskaitoje esantys pinigai priklauso jiems. Mokesčių administratorius gali pastebėti, kad tai kelia įtarimų, ir atlikti tyrimą. Jos gali bandyti išsiaiškinti, kodėl nepranešate apie savo asmeninę sąskaitą. Jei negalėsite pateikti tinkamo paaiškinimo, jos tirs toliau.

Bankai kuriu nemato VMI

Sukurkite sąskaitą užsienyje

Tai pats kraštutiniausias būdas ir turėtų būti naudojamas kaip kraštutinė priemonė. Turėtumėte perkelti savo turtą į sąskaitą ne savo šalyje. Šią sąskaitą turėtumėte suformuoti taip, kad mokesčių institucijos negalėtų matyti, kas joje yra. Jei turite pranešti apie savo sąskaitą užsienyje, galite pranešti apie labai mažą sąskaitos likutį. Jei jie paklaus, kur yra pinigai, galite parodyti netikrą į sąskaitą gaunamų pajamų srautą. Jei jie klausia, iš kur pinigai, galite sakyti, kad nežinote. Jei kada nors turėsite pranešti apie savo ofšorinę sąskaitą mokesčių institucijoms, galite norėti ją uždaryti. Bankai kuriu nemato VMI. Jei paliksite sąskaitą atidarytą, rizikuojate būti pagauti dėl mokesčių vengimo. Jei apie sąskaitą turėsite pranešti, turėtumėte įsitikinti, kad turite gerą paaiškinimą, kodėl sąskaitoje laikote lėšas. Jei neturėsite gero paaiškinimo, mokesčių administratorius tikriausiai pradės tyrimą. Jei kada nors turėsite pranešti apie savo sąskaitą užsienyje mokesčių institucijoms, galbūt norėsite uždaryti tą sąskaitą pasibaigus patikrinimui. Tai ypač aktualu, jei turite suklastotą sąskaitos numerį. Galite uždaryti sąskaitą ir pervesti lėšas atgal į savo asmeninę sąskaitą.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *